Nem slankekur – søgningen er slut

2 år siden |  0 comments  |  Slank og lækker

Der er et utal af forskellige slankekure på nettet, og man kan blive helt forvirret bare i søgningen efter én. Og arbejdet stopper ikke når man så har fundet den. Så skal man til at i gang med kalorieberegning, kostomlægning, lære nye retter at kende og meget andet. Det er besværligt, tidskrævende, og der er stor risiko for at man falder fra fordi det er for hårdt.

Derfor er man hele tiden på jagt efter en nem slankekur - men nu er søgningen slut.

En nem slankekur? Sig goddag til 5:2 kuren


5:2 kuren må være en favoritkandidat til titlen som den nemmeste slankekur nogensinde. Jeg har i hvert fald ikke før hverken prøvet eller læst om en kur der er nemmere. Kurens simple lille tvist ændrer den fuldstændig fra den traditionelle slankekur og gør den så helt utrolig nem. Se selv her hvor 5:2 kuren slår de andre:


Ingen kostomlægning:


En af de sværeste ting ved nye slankekure er at man skal til at lægge hele sin kost om, og finde ud af hvad man skal spise for at tabe sig. Raw-food? Så skal du lære at lave mad uden varme. Atkins? Farvel til kartofler, pasta og ris. Paleo? Hej hej sukker og mejeriprodukter.

Kort sagt - alt hvad du har lært om madlavning i dit liv (og det er alligevel lang tid) kan du godt glemme. Lyder det besværtligt? Det er det også, og det er grunden til at jeg aldrig har fået succes med de kure. Det er simpelthen for besværligt, især når man også har en familie som der skal laves mad til, og som ikke nødvendigvis vil med på den nyeste trendy-kur.Men med 5:2 kuren er det helt anderledes. 2 dage om ugen skal du godt nok faste. Det kan være lidt hårdt, men det kan klares. I hvert fald skal du ikke lære en masse nye opskrifter at kende. Og de sidste 5 dage? Du skal bare spise helt som normalt. Du behøver faktisk ikke ændre på en eneste af de opskrifter du kender.

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det faktisk ikke. Selvfølgelig er det sundere hvis du holder dig fra sovsen og skipper desserten. Men du behøver ikke. Kuren er så effektiv at du både kan have dessert OG tabe dig. Og så er 5 2 kuren ikke spor farligDet er en simpelt ting. Men det er grunden til at jeg ikke vil tøve med at kalde 5:2 kuren for den nemmeste kur.

Du kan læse mere om 5 2 Kuren og købe e-bogen her

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Kan man nøjes med 6:1 faste?

By dengodekur.dk

Hvis du har kigget på ugebladeoverskrifterne mens du stod i kø i supermarkedet har du måske set at der er kommet en ny kur til byen. Navnet er 6 1 faste, skulle efter sigende kunne give et fantastisk vægttab med bare ÉN dags faste om ugen. Men er de...

Skal børn også være på 5 2 kuren?

By dengodekur.dk

Du er måske gået i gang med 5 2 kuren, og stort tillykke med det. Måske er din partner også med på den, og nu kommer spørgsmålet så – skal børnene (små som store) også gå med på kuren? Det vil gøre det nemmere for jer, især hvis der er større børn i...

Sådan taber du dig hurtigt

By dengodekur.dk

Det er nemt at tabe sig hurtigt. Du kan tabe dig 5. kg på en uge hvis du vil – men det er ikke nødvendigvis den rigtige måde at gøre det på… Læs mere her. Sådan taber du dig hurtigt Hvis du har for meget på sidebenene og et BMI over 25 kan du tabe di...