Den bedste slankekur

2 år siden |  0 comments  |  Slank og lækker

Den bedste slankekur nogen sinde. Så kort kan 5:2 kuren beskrives. Siden den kom frem har tusindvis af mennesker rapporteret om store, varige vægttab. Her forklarer jeg hvorfor 5:2 kuren utvivlsomt er den bedste slankekur.


Den bedste slankekur er slet ikke en slankekur – det er en livsstil


Problemet med slankekure er at de kun har begrænset levetid. Du kan tabe dig 10 kilo på en uge hvis du vil, men du tager dem på igen så snart du stopper kuren igen. Og ofte tager du endnu mere på end du tabte, og så er du jo lige vidt.

Det eneste der virker er en livsstilsændring. Og så skal du finde noget der er

Effektivt – og rent faktisk skal give et vægttab

Til at holde ud – du skal kunne gøre det resten af livet.Det er her at 5:2 kuren kommer ind i billedet. For det første er det super effektivt. Du taber dig mange kilo relativt hurtigt, og får mere energi i hverdagen.

Dernæst er 5:2 kuren i den grad til at holde ud. En helt utrolig nem slankekur. 5 dage om ugen skal du gøre helt som du plejer. Du behøver ikke spise mindre. Du behøver ikke spise sundere. Du behøver ikke holde dig fra slik og chokolade. Gør præcis som du plejer.De sidste to dage er så lidt anderledes. Her skal du faste og spise meget lidt. Det lyder måske ubehageligt, men det er faktisk ikke så slemt når først man får vænnet sig til det. Faktisk kan fastedagene blive nogle man ser frem til, hvor man har mere energi og får renset ud i kroppen.


Hvordan kommer jeg så i gang med den bedste slankekur?


Hvis du gerne vil gå i gang med denne 5-2 kur, den bedste slankekur, vil jeg anbefale at du læser min e-bog om 5 2 kuren. Jeg har skrevet den efter jeg selv gik i gang med kuren ved at finde information på mange forskellige hjemmesider og læse 2 bøger på flere hundrede sider.Hele den proces var både meget lang og meget kedelig, og jeg har skrevet e-bogen for at andre ikke behøver gå igennem det samme (men hvis du vil spare de 97 kroner kan du godt finde det meste information på forskellige andre hjemmesider).

Udover den faktueller information om den bedste slankekur (eller skulle vi måske kalde det livsstil?) får du også mine tips til hvordan du bedst kommer i gang med kuren, hvordan du klarer fastedagene, og mine yndlingsopskrifter.E-bogen kan læses på en aften, så hvis du køber nu kan du være i gang allerede i morgen.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Kan man nøjes med 6:1 faste?

By dengodekur.dk

Hvis du har kigget på ugebladeoverskrifterne mens du stod i kø i supermarkedet har du måske set at der er kommet en ny kur til byen. Navnet er 6 1 faste, skulle efter sigende kunne give et fantastisk vægttab med bare ÉN dags faste om ugen. Men er de...

Skal børn også være på 5 2 kuren?

By dengodekur.dk

Du er måske gået i gang med 5 2 kuren, og stort tillykke med det. Måske er din partner også med på den, og nu kommer spørgsmålet så – skal børnene (små som store) også gå med på kuren? Det vil gøre det nemmere for jer, især hvis der er større børn i...

Nem slankekur – søgningen er slut

By dengodekur.dk

Der er et utal af forskellige slankekure på nettet, og man kan blive helt forvirret bare i søgningen efter én. Og arbejdet stopper ikke når man så har fundet den. Så skal man til at i gang med kalorieberegning, kostomlægning, lære nye retter at kende...